Extra info floww

Floww International heeft producten ontwikkeld die bijdragen tot het behouden van de natuurlijke energie in straling belaste omgevingen. Ze zijn gebaseerd op het principe van resonantie.

 

Een Floww product bestaat onder andere uit een circuit van elektronische componenten, dat reageert op straling afkomstig van een of meerdere stralingsbronnen, zoals een mobiele telefoon of UMTS-zendmast.

 

De Floww Health Technology bestrijdt de straling niet, maar zet de straling om in een Floww Veld. Dit is een veld van natuurlijke biologische frequenties. Frequenties die van nature aanwezig zijn in mens, dier en de natuur en als doel hebben de cellen goed te laten functioneren. Het principe is vergelijkbaar met radiogolven die worden omgezet in geluid.

 

De Floww producten gaan als het ware meetrillen met de straling, ofwel resoneren. Hierdoor creëren de Floww producten een subtiel, eigen veld dat 'gevoed' wordt door de stralingsbron(nen).

 

Dit veld noemen wij een Floww Veld. Het Floww Veld dient ter compensatie van de mogelijk schadelijke straling. Met het Floww Veld willen we de vaak hoekige of geblokte straling compenseren door vloeiende golven. Ervaringsdeskundigen bevestigen dat het Floww Veld bijdraagt tot het behoud van rust en vitaliteit in het lichaam.

 

Uitgebreide informatie over Floww Health Technologie kunt u lezen in het rapport "Analyse van de werking van Floww-technologie".

Gebruikers van Floww producten voelen zich veelal meer ontspannen, ervaren een grotere rust of slapen weer goed. Zij voelen zich vaak vitaler en energieker. De Floww ervaringsdeskundigen melden dat de effecten van het Floww Veld vaak al in de eerste week merkbaar zijn, of soms zelfs vanaf de allereerste dag.

 

STRALINGSBEWUST biedt u een 30 dagen niet te tevreden geld terug garantie bij DE DOOR Stralingsbewust geadviseerde producten.